Basiscursussen

Bent u nieuw in een bepaald vakgebied dan zult u bij de basis moeten beginnen. Een goede basis is het fundament waarop u uw vakkennis en vakmanschap verder kunt opbouwen. 

Kannegieter College heeft een uitgebreid programma basiscursussen voor netwerkbekabeling en netwerkapparatuur. Een tweedaagse introductie datanetwerken vormt een inleiding tot gespecialiseerde eendaagse basiscursussen voor onder andere twisted-pairbekabeling, glasvezelbekabeling, ethernet switching, draadloze netwerken en TCP/IP. 

De cursussen zijn bijzonder geschikt voor een breed publiek. Monteurs, projectleiders, calculators van installatiebedrijven, medewerkers van IT-afdelingen, facilitaire afdelingen en technische diensten en ook van adviesbureaus. 

In een toegankelijke taal en met voorbeelden uit de praktijk wordt u door trainers uit de praktijk bekend gemaakt met basisbegrippen, transmissie-eigenschappen, configuraties, termen en begrippen, standaarden, normen en wetgeving. 

Na het volgen van een basiscursus bij Kannegieter College weet u niet alleen wat er speelt in de verschillende vakgebieden van datanetwerken, maar begrijpt u het ook. Een solide basis voor het succesvolle verloop van uw loopbaan. 

Bekijk ons cursusaanbod en schrijf u nu in!

Op onze collegekalender  staat een actueel overzicht van alle geplande cursussen. 

Aanbod basiscursussen

Gewijzigde openingstijden:

Donderdag 9 mei en vrijdag 10 mei is Kannegieter NL gesloten!

Informatie aanvragen
Kannegieter College

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Kannegieter.
ErrorHere