Netwerkcomponenten

Uitgebreid assortiment A-merk netwerkcomponenten

In het assortiment van Kannegieter vind je een uitgebreid aanbod 19″ behuizingen (kasten), bekabelingsconcepten en actieve componenten van A-merken zoals Leviton, Corning, TKM, Minkels, CONTEG, DASAN Zhone Solutions (DZS), MICROSENS, ProLabs en Alcatel-Lucent Enterprise (ALE). De netwerkcomponenten voldoen aan de actuele standaarden en normen en kunnen grotendeels uit voorraad geleverd worden.

Assortiment netwerkkasten

Housing / kasten

Kannegieter adviseert en levert een uitgebreid assortiment A-merk patchkasten, datakasten, netwerkkasten of serverkasten voor enkelvoudige opstelling, MER-ruimtes, SER-ruimtes en datacenters. Met de A-merken Minkels en CONTEG bieden wij voor elke toepassing, elke situatie, elke capaciteitsvraag en elk budget een passende oplossing. Hierbij ben je verzekerd van een Europese productie, conform strenge kwaliteitseisen. Doordat Minkels en CONTEG de productie volledig in eigen huis verzorgen, is ook maatwerk mogelijk. Bijvoorbeeld in maatvoering, materiaal en kleur. Alle standaardmodellen zijn grotendeels uit voorraad leverbaar.

Bekabelingsconcepten

Met de bekabelingsconcepten van Leviton, TKM en Corning adviseert en levert Kannegieter veilige en betrouwbare connectiviteitsoplossingen die het high-speed dataverkeer perfect ondersteunen. In ons assortiment vind je een uitgebreid aanbod Corning glasvezelkabels. Corning is niet alleen dé uitvinder van de optische vezel, maar ook wereldleider op het gebied van glasvezelproductie. Naast standaard glasvezelkabels is dit merk sterk in High-Density oplossingen voor bijvoorbeeld datacenters. In combinatie met de glasvezelbekabeling van Leviton bieden wij voor elke toepassing, elke situatie, elke capaciteitsvraag en elk budget een passende glasvezeloplossing. Leviton is bovendien hét merk voor koperbekabeling. Samen hebben de merken een uitstekende installed base in de Benelux. Zowel de koper- als glasvezelbekabelingen worden grotendeels uit voorraad geleverd, waarbij ook pre-assemblage van kabels en connectoren mogelijk is.

Actieve componenten

Belangrijk onderdeel van de IT-infrastructuur zijn de actieve componenten, waarvoor Kannegieter ook een uitgebreid product- en merkenportfolio aanbiedt. Van de switches, routers en wifi-accesspoints van Alcatel-Lucent Enterprise (ALE) tot de Gigabit Passive Optical Network (GPON) componenten van Dasan Zhone Solutions (DZS). Met ProLabs bieden we bovendien een uitgebreid aanbod white label netwerk transceiver modules (SFP-modules), terwijl we met MICROSENS in een uitgebreid assortiment Industrial switches, Fiber To The Office (FTTO) en Digital Ceiling oplossingen voor gebouwautomatisering voorzien. Daarmee bieden we ook op het vlak van actieve componenten voor elke toepassing, elke situatie, elke capaciteitsvraag en elk budget een passende oplossing.

Wie kiest voor Kannegieter, kiest voor:

  • Maatwerk advies.
  • Breed product- en merkenportfolio.
  • Hoog kennisniveau.
  • Uitgebreide service en projectbegeleiding.
  • Standaard levering uit voorraad.
  • Uitgebreide logistieke en opslagdiensten, inclusief Just-In-Time (JIT), Same Day en Next Day leveringen.

Wil je meer weten over de netwerkcomponenten van Kannegieter?
Neem dan contact met ons op!

Gewijzigde openingstijden:

Donderdag 9 mei en vrijdag 10 mei is Kannegieter NL gesloten!

Informatie aanvragen
Kannegieter College

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Kannegieter.
ErrorHere