Power management

Een betrouwbare energiedistributie én een optimale connectiviteit

Blijf volledig in control met de power management oplossingen van Eaton, Raritan, Server Technology en Legrand! Met onze A-merk PDU’s, ePDU’s, UPS-systemen en bijbehorende monitorings- en managementtools zorgen wij voor een efficiënte en betrouwbare energiedistributie en een optimale connectiviteit in elk gebouw en elke ruimte.

Power Distribution Units (PDU’s)

Kannegieter levert een ruim assortiment Power Distribution Units (PDU’s) of spanningssloffen van Eaton, Raritan en Server Technology, die eenvoudig in de IT-serverracks gemonteerd kunnen worden. Van enkelfase tot driefase en inclusief Schuko, C13 of C19 outlets of combinaties hiervan, waardoor een uitstekende stroomverdeling wordt geborgd.

Intelligente Power Distribution Units (ePDU’s)

Ben je meer op zoek naar intelligente spanningssloffen, waarmee je (ook op afstand) je netwerkomgeving kunt monitoren? Kies dan voor de ePDU’s van Eaton, Raritan en Server Technology, die exact op klantmaat geconfigureerd en geproduceerd worden! De intelligente PDU’s zorgen niet alleen voor een efficiënte energiedistributie, maar maken – in combinatie met specifieke sensoren – ook kritieke infrastructuurgegevens realtime inzichtelijk. Op basis hiervan kun je je server- en verbruiksmanagement verbeteren, je uptime verhogen en veel energie en geld besparen.

UPS-systemen

Belangrijk onderdeel van onze intelligente power management oplossingen zijn ook de UPS-systemen van Eaton en Legrand, die stroompieken opvangen en kritieke apparatuur bij spanningsdalingen of kortdurende stroomuitval een bepaalde tijd in bedrijf houden. Bij langdurige stroomuitval geven de UPS-systemen bovendien gelegenheid om apparatuur gecontroleerd af te sluiten en/of om snel nog een (extra) back-up te maken. Bij Kannegieter heb je keuze uit enkelfase en driefase systemen tot 100 kVA, die grotendeels uit voorraad geleverd kunnen worden.

Wie kiest voor Kannegieter, kiest voor:

  • Maatwerk advies.
  • Breed product- en merkenportfolio.
  • Hoog kennisniveau.
  • Uitgebreide service en projectbegeleiding.
  • Standaard levering uit voorraad.
  • Uitgebreide logistieke en opslagdiensten, inclusief Just-In-Time (JIT), Same Day en Next Day leveringen.

Wil je meer weten over de power management oplossingen van Kannegieter?
Neem dan contact met ons op!

Gewijzigde openingstijden:

Donderdag 9 mei en vrijdag 10 mei is Kannegieter NL gesloten!

Informatie aanvragen
Kannegieter College

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Kannegieter.
ErrorHere