Maatwerkcursus

De opleidingspartner voor In-Company en maatwerk trainingen

Zoek je een bekabelingstraining of cursus op maat voor jouw medewerkers? Een korte (opfris)cursus, een specifieke trainingsmodule of juist een compleet opleidingstraject? Onze trainers gaan graag met je in gesprek! Op basis van jouw specifieke behoeften én het kennisniveau van de deelnemende medewerkers ontwikkelen wij graag een training op maat. Van actief netwerk (Ethernet, wifi en meetapparatuur) tot passief netwerk (twisted-pairbekabeling, glasvezelbekabeling en kasten) en van ontwerp tot configuratie en montage: in onze maatwerk trainingen komen álle onderwerpen aan bod die voor jouw bedrijf én medewerkers van belang zijn. Naar wens kan de maatwerk training in Amersfoort, in Brussel, bij jou op locatie (In-Company) of extern worden verzorgd, op een datum en tijd die jou schikt.

Praktische trainingen

Recent hebben we bijvoorbeeld een praktische training ontwikkeld voor de bediening van een nieuw type meter, omdat dit vanuit de leverancier zelf nog niet mogelijk was. Voor het Ministerie van Defensie hebben we een maatwerktraining verzorgd over het fusielassen, afmonteren en meten/controleren van glasvezelbekabeling en voor een gespecialiseerd bedrijf in onderwaterwerkzaamheden hebben we verschillende duikers getraind in het lassen van een glasvezelkabel onder verhoogde druk en luchtvochtigheid. Hierbij is zelfs het onderwaterlassen tot op 20 meter diepte gesimuleerd! Ook hebben we een maatwerk training ontwikkeld voor de datacentermedewerkers van de Rijksuniversiteit Groningen en het Universitair Medisch Centrum Groningen, waarin het inspecteren, meten en testen van de glasvezelbekabeling en het reinigen van de MPO/MTP glasvezelconnectoren in hun eigen datacenters centraal stond.

Verdiepende cursussen

In opdracht van SPIE hebben we een maatwerk cursus ontwikkeld voor een grote groep calculators, die met uiteenlopende vraagstukken worstelden: wat zijn bijvoorbeeld de gevolgen van remote powering? En wat betekent dit voor het bekabelingsontwerp? Om alle opleidingsbehoeften te inventariseren, zijn we dit traject gestart met een korte online meeting. Vervolgens hebben we op basis van alle vragen een maatwerk cursus van twee dagen samengesteld, waarin naast inhoudelijke informatie ook veel ruimte was voor interactie. Tot slot hebben we een kort theoretisch opleidingstraject samengesteld voor diverse monteurs, werkvoorbereiders en projectbegeleiders die hun kennis op het gebied van twisted-pair- en glasvezelbekabeling stap voor stap wilden verdiepen.

‘We hebben veel meer geleerd, dan dat we gedacht én gevraagd hadden’

Patrick- projectleider

Belangrijke voordelen van een In-Company training of cursus:

  • Je kiest zelf de onderwerpen, de locatie, het tijdstip én de duur van de training of cursus.
  • Er is maximale aandacht voor bedrijfsspecifieke vraagstukken, waardoor de training of cursus heel concreet én relevant
  • Je kunt meerdere trainingen of cursussen combineren in één opleidingstraject.
  • Samen leren zorgt voor energie en motivatie onder medewerkers en draagt bij aan het teamgevoel.
  • De drempel voor medewerkers om deel te nemen aan de training of cursus is aanzienlijk lager.
  • Het kennisniveau van medewerkers wordt verhoogd, waardoor medewerkers nog meer specialist worden in hun vakgebied.

Wil je meer informatie over een In-Company training of cursus?

Informatie aanvragen
Kannegieter College

Gewijzigde openingstijden:

Donderdag 9 mei en vrijdag 10 mei is Kannegieter NL gesloten!

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Kannegieter.
ErrorHere