Kennis & Netwerkevent

Kom jij ook naar het Kannegieter kennis & netwerkevent?

Wil je je zakelijke netwerk onderhouden, uitbreiden en verstevigen en tegelijkertijd op de hoogte worden gebracht van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de markt? Kom dan naar het Kannegieter kennis & netwerkevent!


Sharing knowlegde

Het Kannegieter kennis & netwerkevent wordt jaarlijks in mei gehouden in ons magazijn in Amersfoort, dat voor de gelegenheid wordt omgebouwd tot kennistheater en kennisplein. In het theater worden diverse korte presentaties verzorgd, waarin onze technologische partners stil staan bij actuele trends en ontwikkelingen in de markt. Denk bijvoorbeeld aan de steeds hogere datasnelheden en langere transmissieafstanden, maar ook aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en ecologische footprint. Waar gaan we met z’n allen naartoe?

Nieuwste producten en oplossingen

Leuk onderdeel van het Kannegieter kennis & netwerkevent is onze gastspreker, die op een boeiende en verfrissende manier de aanwezigen prikkelt en motiveert. Op het kennisplein stellen onze partners bovendien hun nieuwste producten en oplossingen voor. Waar mogelijk worden live demonstraties gegeven en er is ruimschoots gelegenheid om vragen te stellen, om ervaringen uit te wisselen én om te netwerken met vakgenoten. Het Kannegieter kennis & netwerkevent start met een uitgebreide lunch en wordt afgesloten met een drankje en een BBQ-buffet.

Het Kannegieter kennis & netwerkevent trekt jaarlijks zo’n 120-150 gasten. Van eindgebruikers tot adviseurs, calculators, ontwerpers, engineers, werkvoorbereiders, monteurs, projectleiders, inkopers en directeur-eigenaren. Mogen wij jou ook verwelkomen?

Meld je hier aan voor het Kannegieter kennis & netwerkevent van 2024, op 30 mei in Amersfoort!

Meld je hier aan voor het Kannegieter kennis & netwerkevent van 2024, op 30 mei in Amersfoort!

Gewijzigde openingstijden:

Donderdag 9 mei en vrijdag 10 mei is Kannegieter NL gesloten!

Informatie aanvragen
Kannegieter College

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Kannegieter.
ErrorHere