Datacenters

Partner in connectiviteit en power management

Door de toenemende digitalisering en de groeiende vraag naar data vormen datacenters inmiddels een onmisbare schakel in de infrastructuur van onze samenleving. Elke vier jaar verdubbelt de datacentersector in omvang en de beschikbaarheid van data is – in navolging van water en elektriciteit – haast een nutsvoorziening geworden. Toch blijft het ontwerpen, bouwen en beheren van datacenters specialistenwerk. Om de veiligheid, betrouwbaarheid en efficiëntie van datacenters naar het hoogste niveau te tillen, worden bijvoorbeeld wetten en regels steeds strenger. Bovendien volgen ontwikkelingen als cloud computing, virtualisatie en Datacenter Infrastructure Management (DCIM) elkaar in rap tempo op. Kannegieter kent het klappen van de zweep en heeft nauw contact met datacenterontwikkelaars, installateurs, ICT-managers en beheerders. We zijn lid van de NEN normcommissie en leggen regelmatig ons oor te luister bij instanties als BICSI en ANSI/TIA 942, waardoor we goed op de hoogte zijn van de laatste (norm)ontwikkelingen. Op basis hiervan kunnen we de beste producten, adviezen en services leveren.

Maximaal betrokken

Onze ondersteuning start al bij het datacenterontwerp en de definitie van de klantomgevingen (co-locaties) die op de datacentervloer moeten landen. Wat zijn de behoeften ten aanzien van connectiviteit en power management? En wat is de huisstijl van de klant(en)? Hoe kunnen wij hierin ondersteunen met onze white space kennis en oplossingen, zodat een intuïtief systeem ontstaat? Waar is maatwerk nodig? Doordat Kannegieter merkonafhankelijk is, ben je altijd verzekerd van een technisch en financieel objectief en eerlijk advies. Van bekabeling tot serverkasten, UPS-systemen en PDU’s: ons portfolio kent geen beperkingen.

Hoge uptime garanties

In datacenters worden infrastructuren minimaal redundant aangelegd, zodat extreem hoge uptimegaranties kunnen worden afgegeven. De kracht van Kannegieter is dat deze connectiviteit al zichtbaar wordt in het ontwerp. Bijvoorbeeld door het gebruik van verschillende kleuren. Door de bekabeling zoveel mogelijk generiek en eventueel voorgeassembleerd in vaste lengtes uit te voeren, zorgen wij voor gemak tijdens de montage.

Uitgebreide projectbegeleiding

In navolging van de ontwerpondersteuning nemen wij ook graag de projectbegeleiding voor onze rekening. Heeft een klant bijvoorbeeld specifieke wensen ten aanzien van de aanschaf en levering van connectiviteits- en power management producten? De definitie van specificaties? Of installerende partners? Geen vraag is ons te gek! Doordat wij beschikken over een uitgebreid ecosysteem van installerende partners én fabrikanten kunnen wij altijd de juiste verbindingen leggen.

Levering zonder verpakkingsmaterialen

Een belangrijke dienstverlening voor datacenters is de levering zonder verpakkingsmaterialen. Hier hebben wij een systeem met rolcontainers voor ontwikkeld, waarin alle producten netjes uitgepakt en voorgesorteerd worden aangeleverd. Hierdoor kan de installerende partij direct starten met installeren. Er gaat geen kostbare uitpaktijd meer verloren. En misschien nog wel belangrijker: de projectlocatie blijft volledig vrij van verpakkingsmaterialen.

Wie kiest voor Kannegieter, kiest voor:

  • Maatwerk advies.
  • Ontwerp en definitie van de klantomgevingen.
  • Kennis van de actuele standaarden en normen.
  • Breed productportfolio.
  • Hoog kennisniveau.
  • Uitgebreide service en projectbegeleiding.
  • Standaard levering uit voorraad.
  • Uitgebreide logistieke en opslagdiensten, inclusief Just-In-Time (JIT), Same Day en Next Day leveringen.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Gewijzigde openingstijden:

Donderdag 9 mei en vrijdag 10 mei is Kannegieter NL gesloten!

Informatie aanvragen
Kannegieter College

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Kannegieter.
ErrorHere