Eaton 93PS UPS

Eaton 93PS UPS

Bent u verantwoordelijk voor efficiëntiebeslissingen? Neem dan even de tijd voor de energiebesparende technologieën van Eaton.

Laagste Total Cost of Ownership Eaton 93PS UPS-en kosten minder omdat ze efficiënter zijn dankzij een aantal toonaangevende technologieën. Eaton’s Energy Saver System (ESS) verhoogt de efficiëntie niveaus van de Eaton 93PS naar 99% en bespaart gedurende vijf jaar aanzienlijk op de bedrijfskosten.

De voordelen van de Eaton 93PS UPS:
  • Laagste Total Cost of Ownership (TCO) en maximale beschikbaarheid.
  • Beheer vanuit één dashboard. Omdat de 93PS is uitgerust met Eatons Intelligent Power Manager (IPM) en Intelligent Power Protector (IPP) kunt u door middel van dit UPS-systeem de volledige IT-omgeving vanuit één dashboard beheren. U kunt dit UPS-systeem dus integreren met bekende virtualisatie en opslagplatformen.
  • Site Recovery Manager (SRM). Met behulp van de Site Recovery Manager (SRM) kunt u de beschikbaarheid van de IT-omgeving maximaliseren, zonder dat er dataverlies optreedt.
  • Meer tijd voor ‘disaster recovery’. U heeft de mogelijkheid om de belasting op de UPS te verminderen, waardoor de batterijduur van het systeem wordt vergroot om op deze manier meer tijd te winnen voor ‘disaster recovery’.
  • Voorzien van Eaton’s Energy Saver System (ESS) om TCO te verminderen. Met het Energy Saver System (ESS) is het mogelijk om de vermogensmodules uit te schakelen als zij geen energie hoeven te leveren. Dit zorgt voor een efficiëntie die kan oplopen tot maar liefst 99%. De ESS vermindert de belasting op de elektrische componenten en dit heeft een positief effect op de levensduur van de UPS. Vervolgens resulteert dit weer in een vermindering van de TCO. In het kader van duurzaam ondernemen heeft het ESS ook een gunstig effect op de ‘footprint’.
  • Variable Module Management System (VMMS) aanwezig. Het VMMS optimaliseert de belasting van vermogensmodules in een UPS of in parallel opgestelde UPS-systemen door overtollige UPS-capaciteit te reserveren voor momenten waarop hier vraag naar is.

 

Ben je benieuwd naar de uitgebreide, technische specificaties, bekijk dan de datasheet van de Eaton 93PS UPS

Kannegieter levert deze oplossing direct uit voorraad!

Recente berichten

Cursussen

Wil je meer weten?

Gewijzigde openingstijden:

Donderdag 9 mei en vrijdag 10 mei is Kannegieter NL gesloten!

Informatie aanvragen
Kannegieter College

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Kannegieter.
ErrorHere