Logistieke diensten

U vraagt, wij leveren

Wie kiest voor Kannegieter, kiest voor een uitgebreide logistieke dienstverlening. Wij leveren jouw bestellingen op elke gewenste dag, tijd, locatie én verdieping af. Kant-en-klaar, in handige rolcontainers en zonder overbodige verpakkingen, zodat jouw monteurs direct ‘meters’ kunnen maken en onnodige uitzoek- en uitpaktijd wordt voorkomen. Dankzij een ruime voorraad en duidelijke leveranciersafspraken zijn Just-In-Time, Same Day en Next Day leveringen geen enkel probleem. En is een product onverhoopt toch niet voorhanden? Dan zoeken we samen naar een passende oplossing. ‘Nee’ verkopen is voor ons geen optie! Via onze webportal kun je 24/7 je bestelstatus volgen. Hierdoor kom je nooit voor verrassingen te staan.

Afvalvrije levering

Kannegieter streeft naar een afvalvrije bouw. Daarom worden onze producten zoveel mogelijk zonder verpakkingen geleverd. In plaats hiervan geven wij de voorkeur aan herbruikbare kunststof bakken en rolcontainers, waarin alle producten al zijn voorgesorteerd. De rolcontainers kunnen eenvoudig naar de juiste plek in het gebouw worden gereden, waar de monteurs direct kunnen starten met installeren. Bonnen op de rolcontainers geven hierbij aan welke producten zich in welke bakken bevinden. Aan het eind van de werkdag kunnen de containers veilig worden afgesloten, waardoor onbevoegden geen toegang tot de materialen hebben. Wanneer wij de containers weer ophalen, nemen we eventuele noodzakelijke verpakkingsmaterialen direct mee terug. Zo dragen wij bij aan een zorgvuldige afvalscheiding en een schone bouwplaats.

Prefab / pre-assemblage

Ook met onze prefab diensten spelen wij in op de korte doorlooptijden en het groeiende tekort aan technisch geschoold personeel. In onze assemblagewerkplaats kunnen koper- en glasvezelkabels, patchkasten en overige producten snel, efficiënt en onder de beste omstandigheden voorgeassembleerd worden. Exact volgens jouw wensen. Door bijvoorbeeld kabels en connectoren alvast voor te monteren, kunnen deze direct in de kabelgoten gelegd en aangesloten worden. En ook de pre-assemblage van patchkasten maakt een plug-and-play installatie mogelijk. Hierdoor ontstaat in een handomdraai een perfect werkende installatie.

Prefab / pre-assemblage

Wikkelen van kabels

De meeste kabels worden in standaard lengtes geleverd. Maar het kan natuurlijk voorkomen dat je afwijkende lengtes nodig hebt. Ook in dit geval zijn wij je graag van dienst. Wij beschikken over een speciale machine die exact de juiste kabellengtes kan wikkelen. Van koper en glasvezel tot bijbehorende duct kabeldoorvoeren. Minimale bestelhoeveelheden (MOQ’s) zijn hierbij niet aan de orde. Dankzij onze wikkelservice hoeven monteurs niet meer zelf hun kabels op maat te knippen. Grote aantallen restlengtes worden slim ondervangen, waardoor het milieu wordt gespaard. Bovendien levert dit flinke kostenvoordelen op. Ook biedt de wikkelservice Arbotechnische voordelen. Immers betekent kortere kabels ook minder gewicht.

Uitgebreide projectbegeleiding

Om kleine én grote projecten tot een succes te maken, moet de samenwerking in de gehele keten geborgd zijn. Kannegieter speelt hierin graag een rol door een brug te slaan tussen installateurs, opdrachtgevers en fabrikanten: wat gaat er gebeuren in een project? Hoe ziet de planning eruit? En welke materialen zijn op welk moment nodig? Maar ook: hoe staat het met de productie? Zijn de levertijden reëel of loopt men tegen obstakels aan? Kan Kannegieter hier een oplossing voor bieden, door bijvoorbeeld producten (tijdelijk) op voorraad te nemen? Wij denken graag met je mee, zodat de uitvoering zo soepel mogelijk verloopt.


Mogelijkheid voor opslag

Een belangrijke logistieke dienst in dit kader is ook onze opslagdienst. Producten die vandaag besteld en afgerekend worden, kunnen naar wens over enkele maanden of zelfs jaren pas geleverd worden. Tot die tijd verzorgen wij graag de opslag, waardoor je niet geconfronteerd wordt met prijsstijgingen en/of leverproblemen. Productkosten zijn vanaf het allereerste moment duidelijk. Bij opslag en levering hoef je slechts nog een kleine opslagvergoeding af te rekenen.

Wil je meer weten over de logistieke diensten van Kannegieter?
Neem dan contact met ons op!

Gewijzigde openingstijden:

Donderdag 9 mei en vrijdag 10 mei is Kannegieter NL gesloten!

Informatie aanvragen
Kannegieter College

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Kannegieter.
ErrorHere