Minkels kondigt end-of-life aan voor Varicon-M portfolio

Minkels stopt met Varicon-M

Minkels kondigt end-of-life aan voor Varicon-M portfolio

Minkels heeft in 2019 een belangrijke mijlpaal bereikt met de lancering van het innovatieve Nexpand-platform. Als gevolg van deze ontwikkeling moeten we je helaas informeren over de End-of-Life (EOL) -status van de Varicon-M-portefeuille, die van kracht wordt op 1 januari 2024.

Wat betekent dit nu precies?

Vanaf 1 januari 2024 gelden er twee scenario’s voor Varicon-M-producten:

  1. Nexpand-alternatieven: Voor veel Varicon-M-producten zijn er gelijkwaardige oplossingen beschikbaar binnen het Nexpand-platform. Deze alternatieven zijn zorgvuldig ontworpen om aan de mogelijkheden van Varicon-M te voldoen of deze te overtreffen.
  2. End-of-Life-producten: Bepaalde Varicon-M-producten bereiken de End-of-Life-status en zijn niet langer beschikbaar voor aankoop of productie.

 

Laatste kans: als je overweegt om je Varicon-M-kasten toekomstbestendig te maken met een uitbreidingsset of reserveonderdelen wil aanschaffen? Dan is dit de laatste kans, doe dit vóór 31 december 2023.

Een gedetailleerd lijst van met daarop de status van elk Varicon-M-product en met een eventueel geschikt Nexpand alternatief vindt je hier.

Ondersteuning VariCondition Platform.
Terwijl de reserveonderdelen voor Varicon-M verdwijnen, veranderd de ondersteuning voor het VariCondition-platform niet.

Als je vragen hebt of hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons. Uiteraard staan wij klaar voor je klaar.

Recente berichten

Cursussen

Wil je meer weten?

Gewijzigde openingstijden:

Donderdag 9 mei en vrijdag 10 mei is Kannegieter NL gesloten!

Informatie aanvragen
Kannegieter College

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Kannegieter.
ErrorHere