Conteg

Leading fabrikant van oplossingen voor IT, datacenters, industrie en selfservice lockers.

Sinds de oprichting in 1998 is CONTEG uitgegroeid tot een van de toonaangevende fabrikanten van complete oplossingen voor datacenters, telecommunicatiekasten en industriële behuizingen. Ons familiebedrijf is actief in meer dan 60 landen en wij beschikken over de meest geavanceerde productiefaciliteiten die zijn uitgerust met de nieuwste technologieën.

Voor bijna elke vraag uit de sector kan CONTEG een passende oplossing aanbieden.

Onze specialisten kunnen op locatie of vanaf afstand ingezet worden voor de beste ondersteuning. CONTEG in Breda beschikt over een showroom en een opleidingscenter waar wij trainingen op maat kunnen geven. Vanuit onze Europese warehouses, waaronder ook de vestiging Breda, kunnen wij de meest gangbare modellen en afmetingen snel leveren.

Wij produceren en leveren IT-racks, industriële- en buitenbehuizingen, complete oplossingen voor datacenters, inclusief systemen voor koeling, intelligente stroomverdeling, monitoringsystemen en kabelbeheersystemen. Onze innovatieve, modulaire producten en oplossingen zijn in lijn met de huidige trends op de markt.

Kwaliteit is onze prioriteit. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat onze producten tot de beste op de markt behoren. Daarom hanteren we bij Conteg de ISO 9001 kwaliteitsnorm. De kwaliteit en functionaliteit kan worden onderschreven door onze wereldwijde klanten.

Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Documentatie

Snelkeuzekaart

Conteg snelkeuzekaart
Netwerk- en serverkasten

Snelkeuzekaart

Conteg snelkeuzekaart
Wandkasten Premium Run

Gewijzigde openingstijden:

Donderdag 9 mei en vrijdag 10 mei is Kannegieter NL gesloten!

Informatie aanvragen
Kannegieter College

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Kannegieter.
ErrorHere