Dura-Line

Dura-Line is de toonaangevende wereldwijde fabrikant van cruciale leidinginfrastructuur voor digitale netwerken, waaronder ducts, MicroDucts en accessoires.

Dura-Line creëert wat ons verbindt! Dura-Line, een pionier in microtechnologie, was de eerste fabrikant van glasvezelsubduct in 1981 en maakt al meer dan 50 jaar verbindingen mogelijk voor telecom-, CATV-, draadloze- en bedrijfsnetwerken.

Sinds 2014 maakt Dura-Line deel uit van Orbia, een groep van bedrijven die samenwerken ten einde enkele van ’s werelds meest complexe uitdagingen aan te pakken, waaronder het verbeteren van de communicatie-infrastructuur. We zijn toegewijd aan een gemeenschappelijk doel: Het vooruit helpen van het leven over de hele wereld.

Dura-Line is vastbesloten om een positieve wereldwijde kracht te zijn door samen te werken met onze klanten, met als doel de wereld efficiënt en duurzaam te verbinden en door het ontwikkelen van baanbrekende infrastructuurtechnologieën.

Dura-Line is de toonaangevende fabrikant en distributeur van telecommunicatieleidingen, kabel-in-duct en andere oplossingen op het gebied van high-density polyethyleen (HDPE) en connectiviteitsinfrastructuur die de telecommunicatie-, transport- en elektrischenetwerk markten bedienen.

Jaarlijks produceert Dura-Line, met meer dan 50 jaar ervaring en een langdurige reputatie op het gebied van veiligheid, efficiëntie en duurzaamheid van haar producten en installaties, meer dan 500 miljoen meter aan essentiële en innovatieve infrastructuur voor fysieke routes voor glasvezel en netwerktechnologieën die steden, huizen en mensen wereldwijd met elkaar en de wereld verbinden.

Dura-Line heeft 2000 werknemers en 20 productiefaciliteiten in de VS, Canada, India, Oman en Europa, en bedient meer dan 50 landen via een wereldwijd verkoop- en distributienetwerk.

Om u aan de juiste aansluiting te helpen streeft Dura-Line ernaar om met zijn diensten, kennis en producten uw voorkeurspartner te zijn.

Download de infographic om te ontdekken waarom Dura-Line wereldwijd toonaangevend is op het gebied van cruciale leidinginfrastructuur.

Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Gewijzigde openingstijden:

Donderdag 9 mei en vrijdag 10 mei is Kannegieter NL gesloten!

Informatie aanvragen
Kannegieter College

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Kannegieter.
ErrorHere