Fluke Networks

Fluke is wereldwijd marktleider in meten, certificering, probleemoplossing en installatietools voor professionals die kritieke netwerkbekabelingsinfrastructuren installeren en onderhouden.

Dertig jaar geleden heeft de Fluke Corporation een nieuw innovatieprogramma opgezet, gebouwd rond zorgvuldig geselecteerde teams genaamd Phoenix Teams, om iets opmerkelijk eenvoudigs te doen: kijken hoe klanten werken, de problemen analyseren waarmee ze geconfronteerd worden en die inzichten omzetten in nieuwe bedrijven.

Na dagen doorgebracht te hebben met netwerktechnici, had het team een openbaring: er was geen gemakkelijke manier om te bepalen of netwerkproblemen verband hielden met hardware, software of bekabeling.
Dus hebben ze een nieuwe manier bedacht.

Dit was het startpunt van wat vandaag de dag Fluke Networks is.

Onze missie is om het oplossen van problemen met complexe netwerken te vereenvoudigen met producten die diepe inzichten bieden en eerder ongeziene problemen blootleggen. Fluke Networks bedient verschillende klanten: installateurs (verantwoordelijk voor ontwerp, installatie en certificering), besturingstechnici of industriële elektriciens (verantwoordelijk voor onderhoud en probleemoplossing van industriële Ethernet-netwerken), netwerktechnici (verantwoordelijk voor het operationeel houden van hun enterprise LAN-netwerken) en architecten, consultants en ontwerpers (analyseren, ontwerpen en adviseren over netwerkproducten en -diensten).

Fluke Networks is al meer dan 30 jaar een vertrouwde leverancier voor installateurs, Enterprise-datacenters en netwerkafdelingen en communicatietechnici. Van het installeren van de meest geavanceerde datacenters tot het oplossen van POE-problemen of het herstellen van telefoondiensten na een ramp, onze combinatie van legendarische betrouwbaarheid en ongeëvenaarde prestaties zorgt voor efficiënt uitgevoerde klussen.

Onze belangrijkste productcategorieën zijn:

  • Koper- en glasvezelcertificeringstesters uit onze Versiv-familie: DSX-5000, OptiFiber Pro, CertiFiber Pro, FI-7000
  • LinkWare Live-software als service
  • Koper- en POE-kwalificatie- en verificatietesters: MicroScanner, LinkIQ
  • Glasvezelkwalificatie- en verificatietesters: SimpliFiber, Fiber Inspection and Cleaning, FiberLert
  • Gereedschap voor telecomtesttechnici

 

Fluke Networks is een wereldwijd bedrijf met 700 werknemers. We bedienen klanten in meer dan 120 landen en 45% van onze omzet komt van buiten de VS. Ons wereldwijde hoofdkantoor is gevestigd in Everett, WA, VS, en we hebben wereldwijd technische ondersteuningscentra, verkoopkantoren en engineeringcentra. Fluke Networks is een divisie van Fluke Electronics Corporation. Fluke is een operationeel bedrijf van Fortive, een holdingbedrijf van meer dan 6 miljard dollar dat gespecialiseerd is in professionele instrumentatie en industriële technologieën.

Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Gewijzigde openingstijden:

Donderdag 9 mei en vrijdag 10 mei is Kannegieter NL gesloten!

Informatie aanvragen
Kannegieter College

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Kannegieter.
ErrorHere