Legrand

Legrand biedt betrouwbare, efficiënte en schaalbare datacenter oplossingen
voor de white en grey space

Legrand is de wereldwijde specialist in elektrische en digitale infrastructuren en biedt producten en oplossingen aan met hoge toegevoegde waarde die het leven verbeteren door de ruimten waarin mensen wonen, werken en elkaar ontmoeten te transformeren. Wereldwijd werkt de groep aan de verbetering van de elektrische en digitale infrastructuur van gebouwen, helpt deze te digitaliseren en hun ecologische voetafdruk te verkleinen. Legrand heeft oplossingen voor elk type gebouw: woningbouw, datacenters en andere niet-residentiële gebouwen, maar ook industriële ruimtes en infrastructuren. De technologische expertise van de groep, zijn leidende posities, de breedte en verscheidenheid van zijn aanbod, zijn internationale aanwezigheid en de kracht van zijn merken maken Legrand wereldwijd een trendsetter. Legrand is aanwezig in bijna 90 landen met in totaal meer dan 38.200 werknemers en realiseerde in 2021 een omzet van bijna 7 miljard euro.

Het bouwen van een datacenter vereist een hoge mate van flexibiliteit en een modulaire aanpak om te kunnen inspelen op de veranderende behoeften van de markt. Projecten worden complexer door de toenemende globalisering. Ondersteuning en hulp van een goed geïnformeerde, betrouwbare partner is daarbij van essentieel belang.

Legrand is een betrouwbare partner met ruim 30 jaar ervaring in datacenters. Legrand Data Center Solutions biedt flexibele, beproefde en schaalbare datacenteroplossingen. Ons team van lokale specialisten ontwerpt en bouwt innovatieve oplossingen om aan uw unieke eisen te voldoen, waaronder behuizingen, koeling, stroomvoorziening, gestructureerde bekabeling en toegangsbeheer. Al meer dan 30 jaar vertrouwen duizenden organisaties op onze expertise, omdat Legrand Data Center Solutions een wereldwijde partner is waar u op kunt rekenen.

Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Gewijzigde openingstijden:

Donderdag 9 mei en vrijdag 10 mei is Kannegieter NL gesloten!

Informatie aanvragen
Kannegieter College

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Kannegieter.
ErrorHere