Prolabs

ProLabs is een toonaangevende leverancier van optische netwerkoplossingen.

Al meer dan twee decennia levert ProLabs optische connectiviteitsoplossingen die klanten vrijheid, keuze en naadloze interoperabiliteit bieden. Het bedient een breed scala aan industrieën, waaronder ondernemingen, overheden en de grootste wereldwijde dienstverleners. Door hogere normen voor technologie en service te verdedigen, ProLabs verandert de mindset van datacenter- en serviceproviders over de hele wereld. Het levert oplossingen die 100% compatibel zijn in vorm en functionaliteit bij 100 OEM-fabrikanten, die meer dan 20.000 systemen en platforms bestrijken.

ProLabs biedt state-of-the-art optische transport- en connectiviteitsoplossingen die compatibel zijn met meer dan 100 OEM’s zoals CISCO, Dell, Nokia, Juniper, Mellanox, Palo Alto en vele andere OEM’s.

ProLabs richt zich op innovaties op het gebied van optisch transport en connectiviteit. De combinatie van onze kennis van optica en netwerkapparatuur stelt ProLabs in staat om uw enige bron te zijn voor optische transport- en connectiviteitsoplossingen van 100 Mb tot 400G en tegelijkertijd innovatieve oplossingen te bieden die de netwerkefficiëntie verhogen. Wij bieden de expertise op het gebied van optische connectiviteit die compatibel is met en uw switch- en transportapparatuur verbetert.

Als aanvulling op onze lijn van compatibele transceivers, biedt ProLabs een breed scala aan glasvezel patchkabels, fiber multiplexing filters en DAC / AOC. ProLabs biedt een complete lijn MPO/MTP-vezelpatchkabels met buigbare vezelmogelijkheden, compacte filters met hoge dichtheid en een complete lijn DAC- en AOC-componenten met aangepaste lengte, breakout en multi-vendor mogelijkheden.

ProLabs-producten worden gedekt door een levenslange garantie.

Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Gewijzigde openingstijden:

Donderdag 9 mei en vrijdag 10 mei is Kannegieter NL gesloten!

Informatie aanvragen
Kannegieter College

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Kannegieter.
ErrorHere