Raritan

Raritan is een bewezen leider op het gebied van intelligente PDU’s, transferswitches, omgevingssensoren, seriële consoles en KVM-over-IP Remote Access-switches

Raritan is een toonaangevende leverancier van intelligente rack-PDU’s. Onze PDU’s en andere intelligente stroomverdelers en energiebewakingsproducten transformeren op de manier waarop bedrijven hun datacenterstroomketens beheren.
Onze oplossingen verhogen de betrouwbaarheid en intelligentie van datacenters in 9 van de top 10 Fortune 500 technologiebedrijven.

Raritan biedt de meest geavanceerde technologische oplossingen om u te helpen uw kritieke IT-apparatuur optimaal te beheren, te onderhouden en te bedienen: van energiebeheer en producten voor externe servertoegang tot de connectiviteits- en fysieke infrastructuuroplossingen van Legrand. Voortbouwend op 30 jaar technische expertise en klantinzicht, hebben we bewezen betrouwbare oplossingen te bieden voor het efficiënt beheren van uw unieke datacenter-rack- en whitespace-omgeving.

De intelligente rack oplossingen van Raritan, met:

  • Energiebeheer
  • Omgevingsmonitoring
  • Vermogensbeheer
  • Externe toegang en controle
Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Gewijzigde openingstijden:

Donderdag 9 mei en vrijdag 10 mei is Kannegieter NL gesloten!

Informatie aanvragen
Kannegieter College

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Kannegieter.
ErrorHere