TKM

Wij zijn uw partner voor data netwerkoplossingen in de IT-industrie.

Met trots kunnen we zeggen dat we sinds de oprichting van TKM GmbH in 1986 een van de toonaangevende fabrikanten van connectiviteitsproducten in Europa zijn geworden.

Onze kernactiviteiten zijn gericht op de ontwikkeling, productie en distributie van bekabelingssystemen in koper- en glasvezeltechnologie.
Ons productportfolio bestaat uit standaardcomponenten en maatwerkoplossingen, waarbij we u graag voorzien van deskundig advies zodat uw project succesvol kan worden afgerond.

Met meer dan 150 medewerkers zijn we vertegenwoordigd op drie locaties. Vanuit Mönchengladbach, gelegen in het westen van Duitsland, zijn we actief in heel Europa. Naast ons hoofdkantoor met eigen productiefaciliteit, hebben we dochterondernemingen en een productielocatie in Polen.

TKM individuele componenten en systeemoplossingen worden gebruikt in de volgende gebieden: datacenters, kantoorgebouwen, FTTH en FTTA.

Vooraanstaande bedrijven in sectoren zoals IT, communicatietechnologie, halfgeleiderindustrie en automotive leveranciers vertrouwen al op onze hoogwaardige producten.

Met een hoge mate van klantgerichtheid en duurzaamheid werken we dagelijks om onze klanten van de juiste adviezen en hoogwaardige producten te voorzien.

Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Met de hoogste mate van klantgerichtheid en duurzaamheid werken we dagelijks aan het bieden van optimale adviezen en hoogwaardige producten aan onze klanten.
Uw tevredenheid heeft bij ons de hoogste prioriteit.

Producten en Oplossingen

Wij fabriceren connectiviteits- en netwerkapparatuur voor kantoornetwerken, campussen en datacenters, en doen dit sinds 1986. We ontwikkelen en ontwerpen in Duitsland en produceren in Europa en daarbuiten.

Als onafhankelijk Duits familiebedrijf met verschillende vestigingen in Europa vullen we onze bekabelingsproducten ook aan met elektronische producten, waardoor we intelligente totaaloplossingen bieden voor de IT-industrie.

Onze oplossingen bestaan uit bekabelingssystemen die klassiek kunnen worden geïmplementeerd of optioneel kunnen worden aangevuld met elektronische producten om een intelligente totaaloplossing te creëren. Advies en ondersteuning voor een enkel product zijn voor ons net zo belangrijk als een combinatie voor een nieuw gebouw of een uitbreidingsproject.

Op het gebied van ondersteuning zal ons team van technische en commerciële consultants u bijstaan bij uw project.

Met onze optiLAN systeemgarantie beschermen we uw investering gedurende 25 jaar.

Wat zijn de voordelen van TKM producten en oplossingen?

Ervaring

Meer dan 30 jaar ervaring in de fabricage van IT-infrastructuurproducten.

Uw locatie

Wij leveren onze producten rechtstreeks aan Europese en internationale klanten.

Intelligent

Onze elektronische producten vullen passieve netwerktechnologie aan en creëren intelligente bekabelingsoplossingen.

Beschikbaarheid

We hebben altijd centrale netwerkproducten op voorraad en leveren binnen enkele dagen.

Systeemgarantie

Data netwerken die zijn opgebouwd met onze producten worden geleverd met een systeemgarantie van 25 jaar.

Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Gewijzigde openingstijden:

Donderdag 9 mei en vrijdag 10 mei is Kannegieter NL gesloten!

Informatie aanvragen
Kannegieter College

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Kannegieter.
ErrorHere