Sunbird | DCIM software voor efficiënt datacenterbeheer

Sunbird DCIM software dashboard

Sunbird | DCIM software voor efficiënt datacenterbeheer

Datacenters spelen een belangrijke rol in het kader van de EU Green Deal vanwege hun aanzienlijke energieverbruik.
Moeite om aan de EU Green Deal doelstellingen te (gaan) voldoen? Sunbird’s Data Center Infrastructure Management (DCIM) software maakt het eenvoudiger door middel van:

  • Real-time monitoring. Monitor meer dan 500 datapunten per rack per minuut en verzamel, bewaar, trend- en alarmgegevens van uw intelligente rack-PDU’s, RPP’s, busbars, vloer-PDU’s, UPS’en, gebouwmeters en sensoren. Live meetresultaten kunnen worden bijgehouden, geanalyseerd en omgezet in bruikbare inzichten om efficiënter te kunnen opereren.
  • Efficiëntere faciliteiten. Met automatische power-budgetting van apparatuur kunt u veilig meer servers in bestaande racks installeren, what-if-analyse simuleert de impact van projecten op de beschikbare ruimte en de stroomcapaciteit, intelligent zoeken naar capaciteit helpt u binnen enkele seconden de ideale plaats voor nieuwe apparatuur te vinden, capaciteitsrapportage biedt holistische weergaven van rackcapaciteit, en de zero-configuratie analyses bieden realtime inzicht in uw ruimte, stroom-, koelings- en poortcapaciteit.
  • Lager energieverbruik. Krijg inzichten die u in staat stellen maatregelen te implementeren die het efficiënter gebruik van de beschikbare energie mogelijk maken. Het biedt inzichten die helpen bij het verminderen van onnodig energieverbruik door over koeling, het vinden en uitschakelen van ghost-servers, het verhogen van de efficiëntie van uw private cloud of virtuele omgeving.
  • Compliance rapportages. Maak het eenvoudiger om te voldoen aan rapportage vereisten met een gecentraliseerd systeem voor het inzichtelijk maken en rapporteren van energieverbruik, temperatuur trends en metingen. KPI’s zoals Power Usage Effectiveness (PUE), CO-2 voetafdruk, stranded capacity per rack en energiekosten per afdeling/klant worden automatisch berekend en weergegeven in dashboards en rapportages.

 

Sunbird Cabinet View with Environmental Reporting

 

 

 

Recente berichten

Cursussen

Wil je meer weten?

Gewijzigde openingstijden:

Donderdag 9 mei en vrijdag 10 mei is Kannegieter NL gesloten!

Informatie aanvragen
Kannegieter College

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Kannegieter.
ErrorHere