Sunbird | DCIM software voor efficiënt datacenterbeheer

Sunbird DCIM software dashboard

Sunbird | DCIM software voor efficiënt datacenterbeheer

Datacenters spelen een belangrijke rol in het kader van de EU Green Deal vanwege hun aanzienlijke energieverbruik.
Moeite om aan de EU Green Deal doelstellingen te (gaan) voldoen? Sunbird’s Data Center Infrastructure Management (DCIM) software maakt het eenvoudiger door middel van:

  • Real-time monitoring. Monitor meer dan 500 datapunten per rack per minuut en verzamel, bewaar, trend- en alarmgegevens van uw intelligente rack-PDU’s, RPP’s, busbars, vloer-PDU’s, UPS’en, gebouwmeters en sensoren. Live meetresultaten kunnen worden bijgehouden, geanalyseerd en omgezet in bruikbare inzichten om efficiënter te kunnen opereren.
  • Efficiëntere faciliteiten. Met automatische power-budgetting van apparatuur kunt u veilig meer servers in bestaande racks installeren, what-if-analyse simuleert de impact van projecten op de beschikbare ruimte en de stroomcapaciteit, intelligent zoeken naar capaciteit helpt u binnen enkele seconden de ideale plaats voor nieuwe apparatuur te vinden, capaciteitsrapportage biedt holistische weergaven van rackcapaciteit, en de zero-configuratie analyses bieden realtime inzicht in uw ruimte, stroom-, koelings- en poortcapaciteit.
  • Lager energieverbruik. Krijg inzichten die u in staat stellen maatregelen te implementeren die het efficiënter gebruik van de beschikbare energie mogelijk maken. Het biedt inzichten die helpen bij het verminderen van onnodig energieverbruik door over koeling, het vinden en uitschakelen van ghost-servers, het verhogen van de efficiëntie van uw private cloud of virtuele omgeving.
  • Compliance rapportages. Maak het eenvoudiger om te voldoen aan rapportage vereisten met een gecentraliseerd systeem voor het inzichtelijk maken en rapporteren van energieverbruik, temperatuur trends en metingen. KPI’s zoals Power Usage Effectiveness (PUE), CO-2 voetafdruk, stranded capacity per rack en energiekosten per afdeling/klant worden automatisch berekend en weergegeven in dashboards en rapportages.

 

Sunbird Cabinet View with Environmental Reporting

Wil je meer weten over DCIM software van Sunbird?

Meld je dan aan voor de Knowledge & Food sessie bij Kannegieter in Amersfoort op dinsdag 18 juni van 12:30 uur tot 15.30 uur.

Het programma begint met Food. Na de presentatie is er tijd voor een Q&A onder het genot van een kop koffie of thee.

 

Aanmelden Knowledge & Food sessie

Recente berichten

Cursussen

Wil je meer weten?

Gewijzigde openingstijden:

Vrijdag 22 december sluit Kannegieter NL om 15.00 uur!

Informatie aanvragen
Kannegieter College

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Kannegieter.
ErrorHere