ISO, NEN en Ecovadis

Keurmerken en certificeringen

Kannegieter voldoet aan de strengste kwaliteitsnormen. Dit wordt bevestigd met verschillende keurmerken en certificeringen, zoals ISO 9001 en Ecovadis Zilver. Onze bekabelingssystemen voldoen bovendien aan alle actuele standaarden en normen, zoals ISO, IEC en CENELEC.

ISO 9001-certificaat

In 2001 behaalden wij het ISO 9001-certificicaat voor onze Nederlandse en Belgische vestiging. Deze norm is dé wereldwijd erkende norm op het gebied van kwaliteitsmanagement en toont aan dat wij de behoeften van onze klanten, de betrokkenheid van onze mensen, een hoge kwaliteit en continue verbetering van processen en dienstverlening voorop hebben staan. De certificering wordt jaarlijks opnieuw bevestigd. In 2018 hebben wij het Kwaliteitsmanagementsysteemcertificaat ISO 9001:2015 behaald.

NEN normcommissie

Kannegieter neemt deel in de normcommissie van de Stichting Koninklijk Nederlands Normalisatie Instituut (NEN) en schrijft mee aan de inhoud van Europese normen. Wij hebben zitting in NEN normcommissie 381039 ‘Datacenter en Computerruimtes’, waarin we onze expertise op het gebied van netwerkbekabeling delen. De belangrijkste normenreeks waaraan wij meewerken, is de Europese EN 50600 voor het duurzaam en energiezuinig ontwerpen van datacenters en serverruimten. Van strategiebepaling tot KPI’s, best practices en beheer. De NEN normcommissie werkt nauw samen met het Europese CENELEC en ISO/IEC, waardoor we goed op de hoogte zijn van nieuwe normen en normontwikkelingen.

EcoVadis Zilver

Als organisatie focussen wij op een gezonde bedrijfsvoering. De bescherming van mens en milieu is een belangrijk onderdeel van onze strategie en processen. Om de aarde leefbaar te houden voor toekomstige generaties, zetten we bijvoorbeeld in op duurzame en eerlijke inkoop, efficiënte leveringen (zonder verpakkingsmaterialen), duurzaam afvalbeheer en energie- en CO2-reductie. Ook investeren we in duurzame klant-, leveranciers- en medewerkersrelaties. In het najaar van 2023 zijn deze inspanningen beloond met een zilveren EcoVadis-certificaat. Hiermee behoort Kannegieter tot de top 25% van alle leveranciers die wereldwijd door EcoVadis zijn beoordeeld.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Gewijzigde openingstijden:

Donderdag 9 mei en vrijdag 10 mei is Kannegieter NL gesloten!

Informatie aanvragen
Kannegieter College

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Kannegieter.
ErrorHere