Visie en duurzaamheid

‘Sociaal en duurzaam ondernemen zit in onze genen’

Kannegieter verbindt werelden. Al 60 jaar lang gebruiken we onze kennis en expertise om nieuwe technologieën en oplossingen te vinden. Maar ook om duurzaam en maatschappelijk verantwoord te ondernemen. De bescherming van mens en milieu is een belangrijk speerpunt binnen onze bedrijfsvoering. Onze focus ligt op een duurzame en eerlijke inkoop, energie- en CO2-besparing en een efficiënte logistieke dienstverlening. Het gebruik van herbruikbare kunststof bakken en rolcontainers, het zoveel mogelijk uitbannen van plastics en herverpakkingen en een duurzaam afvalbeheer zijn hier mooie voorbeelden van.

Ecovadis Zilver

We zoeken continu naar manieren om onze materialen duurzamer en efficiënter in te zetten, waarbij we het circulaire aspect niet uit het oog verliezen. Bovendien ondersteunen we lokale (sport)verenigingen en duurzame initiatieven. In het najaar van 2023 zijn deze inspanningen beloond met een zilveren EcoVadis-certificaat. Hiermee behoort Kannegieter tot de top 25% van alle leveranciers die wereldwijd door EcoVadis zijn beoordeeld.

Lange termijn relaties

Duurzaamheid is diep in onze bedrijfscultuur verankerd. We gaan niet voor snel gewin, maar steken tijd en energie in lange termijn relaties. Zowel met klanten, leveranciers als medewerkers. Want alleen door écht en hecht samen te werken, komen we tot een efficiënt, betrouwbaar en duurzaam eindresultaat. Dat dit gewaardeerd wordt, bewijzen de vele langdurige klant- en leveranciersrelaties. Bovendien vieren we regelmatig jubilea van medewerkers die 10 jaar, 25 jaar, 30 jaar of zelfs langer voor ons werken. Leiding geven doen we bottom-up en medewerkers krijgen ruimschoots de mogelijkheid om zichzelf te ontwikkelen. In ruil hiervoor kunnen wij bouwen op een stabiele en duurzame basis van kennis en betrokkenheid, waarvan ook onze relaties profiteren. Zo maken we ook op dit vlak de cirkel rond.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Gewijzigde openingstijden:

Donderdag 9 mei en vrijdag 10 mei is Kannegieter NL gesloten!

Informatie aanvragen
Kannegieter College

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Kannegieter.
ErrorHere